Di-Rect opent deuren eigen hotel

Pokeravonden, yogasessies en heel veel muziek. Op die manier viert Di-Rect zijn vijftienjarig jubileum. De Haagse rockband runt sinds zondag zijn eigen hotel in Scheveningen.

De eerste gasten arriveerden zondagmiddag. "Helemaal vanuit Rotterdam op de brommer", twitterde Di-Rect over zijn eerste gasten, de heren van The Kik. Ook Handsome Poets, Miss Montreal en DJ Billy The Kit checkten zondag in. Fatima Moreira de Melo verzorgde een pokeravond en natuurlijk werd er muziek gemaakt met de gasten.

Maandag stond een yogasessie op het strand in de agenda. Daarbij bleek niet iedereen even stevig op zijn benen te staan. Zo had gitarist Frans 'Spike' van Zoest zichtbaar moeite op een been te blijven staan. Dennis van der Geest en Julia Zahra kwamen maandag aan in Scheveningen. Ook 3FM-dj Giel Beelen is neergestreken in Hotel Di-Rect, hij maakt de hele week zijn ochtendshow vanuit het logement dat pal aan het strand ligt.

De belevenissen van Spike, Jamie Westland, Bas van Wageningen, Marcel Veenendaal en Vince van Reeken als horecaondernemers zijn te volgen in het tv-programma Hotel Di-Rect. Dat wordt vanaf maandag 17 augustus uitgezonden door AVROTROS op NPO 3. Di-Rect viert zijn jubileum op zaterdag 29 augustus groots met een concert op het Scheveningse strand.

Di-Rect opent deuren eigen hotel
Di-Rect opent deuren eigen hotel (Foto: BuzzE)