Kim Kardashian verrast fan

Kim Kardashian heeft deze week een van haar grootste fans verrast. Kim vloog deze week naar New Orleans om daar de verjaardag te vieren van superfan Myleeza, via Instagram deelt de realityster een foto van haar bezoekje.

"Fijne verjaardag Myleeza. Ik ben zo blij dat ik je 21e verjaardag met je kan vieren in New Orleans. Je bent altijd zo echt en je steunt me. Jouw tweets maken mijn dag altijd goed. Ik hou van je", schrijft Kim bij een foto van zichzelf en haar fan.

Hello! Magazine schrijft dat de jarige Myleeza eerst had voorgesteld om Kim in LA te ontmoeten, maar toen vertelde de zwangere Kim haar dat ze naar haar zou komen. Om de verjaardag te vieren gingen de twee ergens lunchen. Kim had ook nog voor een cadeautje gezorgd. De jarige Myleeza, die zichzelf op Instagram Myleeza Kardashian noemt, kreeg een gloednieuw paar sportschoenen van Adidas ontworpen door Kanye West.

Myleeza was duidelijk door het dolle heen. Via haar Instagramaccount deelt ze verschillende foto's van de bijzondere ontmoeting.

Kim Kardashian verrast fan
Kim Kardashian verrast fan (Foto: BuzzE)