Kleuter verdrinkt puppy in fontein in Oudenbosch

Een kleuter van vijf jaar oud heeft zondagmorgen in Oudenbosch een puppy verdronken in de fontein op het St. Louisplein.

Het gestoorde jochie was buiten aan het spelen met een meisje van zes toen hij plots haar puppy afpakte en naar de fontein liep. Daar verdronk hij de 13 weken oude puppy, Diva, om vervolgens doodleuk te zeggen; "En nu is hij dood".

De moeder van het meisje is in shock. "Ik kan er niet over uit dat een kind zoiets kan doen". Aanvankelijk meldde de gealarmeerde politie niets te kunnen doen waarna het schokkende gebeuren op Facebook werd geplaatst. Door de vele reacties is de politie alsnog in actie gekomen en zijn ze vandaag komen praten.

Vanwege de jonge leeftijd van de dader is deze niet strafrechtelijk te vervolgen, maar de politie laat weten dat er een zorgvraag bij jeugdzorg is neergelegd. "Dit is gedrag waar hulpverlening bij past" aldus een woordvoerder.

 

GRAAG DELEN vanmorgen heeft een 5 jarig jongetje het hondje v m'n dochtertje uit d'r handen gepakt en rechtstreeks naar...

Posted by Conny Van de Merbel on Sunday, August 2, 2015