Stomdronken Dennis Rodman gearresteerd

Personeel van een autowasstraat vertrouwde de boel niet toen ze een stomdronken Dennis Rodman zagen rondzwalken en schakelde de politie in. Dat meldt TMZ.

Enkele omstanders werden bij de wasstraat lastig gevallen door de voormalige profbasketballer. Zo nodigde hij een stel vrouwen uit om langs te komen op zijn boot. Ook personeelsleden werden benaderd; volgens hen stonk Rodman naar alcohol en gedroeg hij zich vreemd. Toen de politie arriveerde werd hij gearresteerd, maar zijn woordvoerder benadrukt dat niet Rodman, maar zijn vriendin achter het stuur zat van de auto die een wasbeurt kreeg.

Rodman kampt al lange tijd met alcoholproblemen. Hij bezocht de afgelopen jaren geregeld een afkickkliniek, maar viel telkens terug in zijn oude drinkpatroon.

In 2013 en 2014 was Rodman uitgebreid in het nieuws vanwege zijn bezoeken aan de Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un. Ook tijdens die bezoeken zou hij zich dronken hebben misdragen. Omdat er sportplannen tussen de twee mannen waren werd zelfs korte tijd gedacht dat Noord-Korea mogelijk kon ontdooien dankzij een soort 'basketbaldiplomatie', maar dat bleek dus ijdele hoop.

Stomdronken Dennis Rodman gearresteerd
Stomdronken Dennis Rodman gearresteerd (Foto: BuzzE)