Pappa pakt pedoseksueel

De driejarige dochter van pappa Jason uit Amsterdam Zuidoost heeft geluk gehad dat er goed op haar gelet werd en haar vader snel handelde toen een hondsbrutale pedoseksueel een makkelijke prooi dacht te hebben, bericht AT5.

De gestoorde pervers liet pal voor de ogen van het driejarig meisje zijn broek zakken terwijl iets verderop zijn auto met draaiende motor klaar stond voor een snelle aftocht. Deze voorzorgsmaatregel mocht de pedoseksueel echter niet baten. Pappa Jason reageerde snel op het geschreeuw van zijn vriendin die het zag gebeuren en rende op zijn sokken naar buiten. Hij dacht eerst dat een van de kinderen was gevallen tot hij 'pedofiel' en 'broek naar beneden' hoorde schreeuwen. Vervolgens rende hij achter de pedoseksueel aan en gaf hem klappen.

Jason heeft geen spijt van zijn handelen en hoopt dat iedere ouder zo zal handelen in zo'n situatie. De pedoseksueel belandde eerst in het ziekenhuis en daarna in de cel, pappa Jason mocht na verhoor weer terug naar zijn gezin.

De overige bewoners van het Amsterdamse buurtje in Zuidoost zijn wel geschrokken maar hebben wel begrip voor het handelen van de vader. Het dochtertje is met de schrik vrijgekomen.