Gratis en betaalde content Rocket League

Rocket League staat op het punt nieuwe content te krijgen. Het eerste deel van de nieuwe content zal betaalde DLC, genaamd Supersonic Fury, zijn. Het tweede deel zal een gratis update zijn. Psyonix, ontwikkelaar van de onwijs populaire game, hoopt dat op deze manier de fans van Rocket League tevreden zijn.

De oogappeltjes van de Supersonic Fury DLC zijn de twee nieuwe auto's; Dominus en Takumi. Dominus is gemaakt naar typisch Amerikaanse auto's, terwijl Takumi een Japanse straatracer is. Beide auto's voegen, net zoals alle andere auto's, niets toe aan de gameplay en zijn puur cosmetisch. Behalve de auto's zal de DLC ook twee nieuwe boosts, twee nieuwe wielen, vijf nieuwe lakken en een aantal nieuwe trofeeën bevatten. Deze DLC zal begin augustus uitkomen en 4 euro kosten.

Rocket League nieuwe auto's

Het tweede deel aan content is bevat een nieuwe arena. Deze arena heet Utopia Coliseum. Behalve de arena komen er zeventig nieuwe vlaggen, spectator modus, waarin je live games kan bekijken, een nieuw lied genaamd Firework van de band Hollywood Principle, en zijn de particles van explosies verbeterd. Deze content is helemaal gratis.

Rocket League is een game waarin je met auto's probeert bij elkaar te scoren. De game is tot 4 augustus gratis te downloaden voor PlayStation 4. Na 4 augustus zal de game 20 euro gaan kosten, net zoveel als hij dit moment voor pc kost.