Castinglijst nieuwe Spider-Man gelekt

Er is zojuist op Reddit een castinglijst gelekt met vermoedelijk de namen van acteurs en actrices die een rol gaan spelen in de nieuwe Spider-Man-film. En daar zitten een flink aantal interessante keuzes bij. 

Zo zou Jason Biggs de laatste gesprekken aan het voeren zijn om de rol van Scorpion op zich te nemen. Ook zou Billy Zane zich voor zijn rol als The Vulture in hetzelfde stadium bevinden. Robert Downey Jr. zal Tony Stark opnieuw portretteren, mogelijk om Spider-Man definitief in te kunnen lijven bij The Avengers. Dane DeHaan zal niet terugkeren als Harry Osborn. Die rol zal in de nieuwe versie gespeeld gaan worden door Timothée Chalamet (Interstellar, Homeland). Ook valt op dat gevierd acteur Hugh Laurie deel zal gaan nemen aan het Marvel-universum als J. Jonah Jameson. Ook lijkt er een actrice gevonden te zijn voor de rol van Mary Jane Watson, de vriendin van Spidey. Rachel G. Fox (Desperate Housewives) is in de vroege gespreksfase. 

Eerder werd al bekend dat er een nieuwe acteur komt voor de rol van Peter Paker/Spider-Man. De eer is aan Tom Holland, bekend van The Impossible. De film zou op 28 juli 2017 in de Amerikaanse bioscopen moeten gaan draaien. Bekijk snel de lijst hieronder!

Castinglijst nieuwe Spider-Man gelekt (Foto: Reddit/CosmicBookNews)Castinglijst nieuwe Spider-Man gelekt (Foto: Reddit/CosmicBookNews)