'Vervolg Edge of Tomorrow waarschijnlijk'

Alhoewel Tom Cruise op dit moment zijn nieuwe film Mission Impossible: Rogue Nation aan het promoten is, had hij vandaag ander interessant nieuws. Er zit misschien een vervolg op Edge of Tomorrow aan te komen. Dit meldt ComicBookMovie.com.

Tijdens een rode loper evenement voor de vijfde Mission Impossible vertelde Cruise: "ik heb het voorgelegd aan de regisseur van deze film, Chris McQuarrie, en de regisseur van de eerste, Doug Liman. We waren samen op een avond en toen had ik plots een idee".

Of Emily Blunt ook terug zal keren in haar rol van de Full Metal Bitch is nog de vraag. Cruise zei daarover: "het zou zo leuk kunnen worden. Ik ging naar Emily om te vragen of ze geïnteresseerd zou zijn in een vervolg. Zij had daar wel wat tegen. Ze had nog een jaartje nodig." De film was gebaseerd op All You Need Is Kill van Hiroshi Sakurazaka. Die schrijver is al langer bezig aan een vervolg op zijn boek; daarmee zouden alle ingrediënten aanwezig zijn.

Edge of Tomorrow werd vorig jaar goed ontvangen, zowel commercieel als bij de critici. Lees hier de FOK!review van toen.