The Witcher 3 krijgt laatste gratis DLC

Toen The Witcher 3 werd uitgebracht, werd ook aangekondigd dat er veel gratis DLC zou uitkomen voor de game, 16 stuks in totaal. Vandaag komt eindelijk de bodem in zicht: de laatste DLC zal een nieuwe gamemode introduceren genaamd "New Game +" modus.

De modus zal gericht zijn op de mensen die The Witcher 3 al uitgespeeld hebben. Het laat spelers die daar interesse in hebben het avontuur herstarten, waarbij ze al hun experience en items behouden. Het lijkt vanzelfsprekend dat de moeilijkheidsgraad van de game omhooggaat, maar hierover heeft CD Projekt Red nog niks over losgelaten op hun Facebookpagina.

Naast de gratis DLC heeft CD Projekt Red ook al betaalde uitbreidingen voor The Witcher 3 aangekondigd. De eerste genaamd Hearts of Stone zal in Oktober uitkomen en de spelers sturen naar Oxenfurt om daar een contract voor the Man Of Glass te vervullen. De tweede uitbreiding, Blood and Wine, staat gepland voor de eerste drie maanden van 2016 en stuurt spelers naar een compleet nieuwe regio genaamd Toussiant, die nog niet verscheurd is door de oorlog maar wel een duister geheim herbergt. Beide uitbreidingen zorgen voor ongeveer 30 uur aan extra speeltijd.

The Witcher
The Witcher 3 krijgt laatste gratis DLC