50 Cent: ik overdrijf omdat dat hiphop is

50 Cent schept graag op over zijn levensstijl, want dat is naar zijn zeggen waar hiphop om draait. De rapper verklaarde dinsdag in de rechtbank dat hij slechts een paar dure kettingen en drie auto's bezit, aldus TMZ. Zijn financiële status wordt momenteel onderzocht, om te kunnen bepalen hoe groot de schadevergoeding is die hij moet betalen aan Lavonia Leviston.

De artiest vroeg onlangs zijn failissement aan, nadat hij door de rechter was veroordeeld tot het betalen van ruim 4,5 miljoen euro aan de vrouw. Hij zou opzettelijk een sekstape waarin zij te zien was online hebben gelekt, om zijn rivaal Rick Ross - vader van Levistons kind - te vernederen. 50 Cent zegt helemaal niet zo rijk te zijn als iedereen denkt.

Forbes schat zijn vermogen op ruim 141 miljoen euro, maar dat is volgens de muzikant ver boven het echte bedrag. Volgens 50 zelf is het 'slechts' bijna 4 miljoen euro. Hij zegt ruim 91.000 euro te hebben ontvangen voor zijn medewerking aan de film Southpaw, maar heeft geen idee hoeveel hij binnenhaalt met zijn deals met Disney en Reebok. Hij beweert zelfs nog nooit in een Reebok-winkel te zijn geweest.

50 Cent: ik overdrijf omdat dat hiphop is
50 Cent: ik overdrijf omdat dat hiphop is (Foto: BuzzE)