O'G3NE met eigen boot tijdens Gay Pride

De winnaressen van The Voice of Holland 2014 varen tijdens de Amsterdamse Gay Pride mee met een eigen Wings To Fly-boot. De meiden van O'G3NE delen een boot met het Haagse Straight Friendly-feest Popcake.

Het nieuwe liedje van de drie zussen gaat over de wens om te zijn wie je wilt zijn en met wie, de liefde dus. "En wat is er nu meer universeel dan liefde? Helaas mogen nog niet overal ter wereld mensen hun liefde voor elkaar openlijk uiten", aldus Lisa. "We kennen alle drie wel mensen die het ook in Nederland niet makkelijk hebben gehad om voor hun liefde uit te komen. Om tijdens de Gay Pride ook hier aandacht voor te vragen is natuurlijk een goede match."

"'Wij vinden dat iedereen zichzelf moet kunnen zijn, waar dan ook, hoe dan ook. Dat is ongelooflijk belangrijk, omdat je je nooit volledig gelukkig zult voelen als je niet je leven kunt leiden zoals je zou willen, maar wat een ander van je verwacht", aldus Shelley. "Wij moedigen dan ook iedereen aan, vooral op een feestelijke dag als de Gay Pride, om zichzelf te zijn, hoe dat dan ook is", voegt Amy eraan toe.

O'G3NE met eigen boot tijdens Gay Pride
O'G3NE met eigen boot tijdens Gay Pride (Foto: BuzzE)