Michael J. Fox niet dol op DeLorean

Het is alweer dertig jaar geleden dat Back to the Future uitkwam. Hoofdrolspeler Michael J. Fox kijkt niet met plezier terug op de stunts in de DeLorean, de wagen die hem naar het verleden stuurde.

Dat vertelde de acteur tijdens een jubileumevenement in Londen tegen Radio Times. Hij had wel een wens: "Ik zou willen dat ik een video had van hoe vaak de deur van de DeLorean tegen me aan smakte. Opname na opname, het hield niet op."

Niet alleen de deur van de destijds futuristische auto vormde een probleem, de hele wagen liet zich nauwelijks besturen. "Het was afschuwelijk om achter het stuur te zitten. Hij had twee versnellingen en elke keer als ik de deur dichtgooide klapte mijn hand tegen de 'flux capacitator' aan. Mijn hand bloedde, mijn hoofd bloedde..."

Fox kijkt niet erg uit naar een vervolg of een remake: "Er zou een hele smak geld voor nodig zijn, wil ik weer in die wagen kruipen." Regisseur Robert Zemeckis liet eerder al weten dat er geen nieuwe film komt als het aan hem ligt. Fox hoeft zich dus geen zorgen te maken.

Michael J. Fox niet dol op DeLorean
Michael J. Fox niet dol op DeLorean (Foto: BuzzE)