Boer gebruikt sekspop

Een boer uit Schotland heeft wel een hele lekkere unieke oplossing bedacht tegen zijn hertenprobleem. Hij heeft namelijk een sekspop in het veld staan zodat de herten zijn gewassen niet meer vernietigen. Volgens de boer is de opblaasbare vrouw veel effectiever dan traditionele methoden.

"Ze doet het beter dan mijn oude vogelverschrikker die gemaakt was van een tas op het einde van een stok'', zegt David Gray. Hij wilde graag iets wat meer op een echt persoon leek om de herten weg te houden, dus bestelde hij de sekspop op Amazon en zette haar op een tactische plek in het veld.

De pop schrikt dan wel herten af, maar trekt mensen juist aan die even een kijkje willen nemen naar deze naakte opblaaspop. "Er zijn veel mensen die even stoppen wanneer ze langsrijden." De pop zorgt ook voor gevaarlijke situaties. Doordat de geile automobilisten vaak nog een keertje langsrijden, is er al een paar keer bijna een ongeluk gebeurd.

Toen David aan zijn bejaarde moeder een foto van de achterkant van de pop liet zien dacht zij dat ze naar een foto van zijn dochter zat te kijken. David heeft ook ook overwogen om zijn pop aan te kleden. Zijn vrouw zegt: "David staat bekend om zijn grappen. Ik zie hem mijn kledingkast wel overvallen voor kleren voor haar, maar dat kan hij maar beter niet doen."