De gelekte trailers van San Diego Comic-Con 2015

Comic-Con 2015 is inmiddels haast tot een einde gekomen en dat betekent trailers voor heel veel nieuwe films. FOK! zet even op een rijtje wat er allemaal lekte tot nu toe:

1. Deadpool

Deadpool, de Marvel-superheld, krijgt een hele korte teaser, maar deze geeft wel direct de toon aan van de film. Met dank aan FOK!ker Netsplitter zijn dat opeens drie minuten geworden!

2. X-Men: Apocalypse

Degene die deze trailer probeerde te filmen werd of bang, of hem werd vriendelijk gevraagd of 'ie zijn mobieltje weg wilde leggen.

3. Warcraft

Ook de Warcraft-trailer is niet echt een trailer, maar meer een snelle rondkijk naar beeldmateriaal en foto's die aan het publiek werden getoond. Ach, het is iets.

4. Suicide Squad

Kijk, dat is een trailer! Zie hier hoe de eerste beelden van de nieuwe DC-film het publiek helemaal gek maken. Zeker, wanneer een zekere persoon met groen haar wordt getoond...

5. Batman v Superman: Dawn of Justice

Deze trailer werd eerst getoond aan een publiek op Comic-Con, en daarna door Warner Bros. online geplaatst. Zie hier de HD-versie die ons toch wel heel erg enthousiast maakt!

Wat is jouw favoriet? Waar kijk jij het meest naar uit? Volg ons om op de hoogte te blijven van het materiaal dat uitlekt op de Comic-Con.