Ant-Man wil de Avengers bellen in nieuwe trailer

Het duurt nog een kleine drie weken voordat Marvels nieuwste filmsuperheld, Ant-Man, de bioscopen bestormt, en de promotiecampagne is in volle gang, mede omdat de film in de VS een weekje eerder verschijnt. Een nieuwe internationale trailer werpt een nieuwe blik op Ant-Mans oorsprong.

Het pak dat Scott Lang (Paul Rudd) in staat stelt om in grootte af te nemen terwijl hij in sterkte toeneemt is veertig jaar geleden al uitgevonden door Hank Pym (Michael Douglas), die in de comics bekend staat als de originele Ant-Man. Wanneer Pym Lang om hulp vraagt komt deze met een eenvoudige suggestie: we moeten gewoon de Avengers bellen.

Ant-Man verschijnt op 23 juli in IMAX 3D in de bioscopen. Naast Rudd en Douglas zien we ook Corey Stoll als Darren Cross, Evangeline Lily als Hope van Dyne en in flashbacks keert Hayley Atwell weer terug naar het grote Marvel-scherm als Peggy Carter. De film is geregisseerd door Peyton Reed, op basis van een scenario dat oorspronkelijk door Edgar Wright en Joe Cornish is ontwikkeld, totdat Wright het project verliet als regisseur en Reed het overnam. Vanaf dat moment hebben Paul Rudd en Adam McKay het scenario verder bewerkt.