'Dood Arubaan is schuld van GeenStijl'

Na Zwarte Piet, de 'gekleurde' passagiers van de neergehaalde MH-17 en de Hottentotten van Valtifest heeft subsidieslaaf Curaçaos-Nederlands dichter, kunstenaar en racismeroeper Quincy Gario zich gisteren via Twitter uitgelaten over de zaak rondom de overleden Arubaan Mitch Henriquez. Volgens Gario is het namelijk allemaal de schuld van het grote boze internet en dan vooral GeenStijl.

Terwijl een handvol relschoppers met stenen, flessen en blikjes Fernandes naar de politie liepen te smijten, in het kader van een demonstratie tegen racistisch politiegeweld, liet de mislukte performanceartiest via Twitter weten dat er 'door sites als GeenStijl een agressief en vijandig klimaat ontstaan tegen Antillianen en Arubanen.'

Ook voormalig PVV'er, drugshandelaar, pedofiel en tot de religie van de vrede bekeerde Arnoud van Doorn heeft een absoluut niet verrassende verklaring voor het overlijden van de Arubaanse toerist Henriquez. Volgens PvdE-voorman van Doorn heeft het namelijk allemaal te maken met #moslimhaat.