Ambulance veroorzaakt aanrijding in woonwijk Tilburg

Op de Koolhovenlaan in Tilburg vonden maandagmiddag twee ongelukken plaats. De tweede aanrijding was van de ambulance, die onderweg was naar de eerste aanrijding.

Rond half vijf in de namiddag vond de eerste aanrijding plaats bij basisschool Koolhoven in de wijk Reeshof. Een ambulance werd opgeroepen om hulp te verlenen, maar kreeg zelf een aanrijding toen het gele busje met 70km/u zonder sirens door een 30km/u zone reed en geen voorrang verleende aan een auto die van rechts kwam.

Een getuige zag de ambulance al met een snelvaart aankomen en pakte haar telefoon om het te filmen, aangezien het niet de eerste keer is dat de hulpverleners door de wijk scheuren. Als geluk bij een ongeluk voor de vrouw reed de ambulance een auto aan.

De ambulance had evenals de personenauto lichte schade aan de bumper. Het slachtoffer van het eerdere ongeluk is mt de onfortuinlijke ambulance naar het ziekenhuis gebracht. 

 

Vanmiddag twee ongelukken op de Koolhovenlaan: De eerste aanrijding is rond half 5 bij basisschool Koolhoven en daarna een tweede aanrijding van de uitgerukte ambulance die zonder sirenes met 70 km per uur een auto van rechts ramt. Het blijft gevaarlijk op de Koolhovenlaan.

Posted by Wijkraad Reeshof on maandag 29 juni 2015