Meer informatie en trailer voor Deception IV

Tecmo Koei heeft meer informatie vrijgegeven over Deception IV: The Nightmare Princess. De game is in de maak voor PlayStation 3, PlayStation 4 en PlayStation Vita. Vanaf 17 juli kunnen we weer de meest absurde combo's gaan maken, wanneer de game beschikbaar komt.

In de game speel je als Velguirie. Zij gaat speels om met haar prooi in drie nieuwe levels en de diverse vallen die ze gebruikt laten dit ook zien. Ze gebruikt trampolines, basketbalnetten, evenwichtsbalken en ga zo maar door. Deze gebruikt ze uiteraard in de gym. In de speeltuin gebruikt ze draaimolens, glijbanen en onschuldig uitziende panda´s. In het ziekenhuis elektrocuteert ze haar slachtoffers, bindt ze vast aan operatietafels en valt ze aan met (te) grote naalden. Door levels uit te spelen en missies te voltooien, kom je meer te weten over de achtergrond van Velguirie. Dit leidt allemaal tot een dramatische finale.

Nieuw in de game is de 'Deception Studio'. Hier kunnen spelers zelf personages maken die je tegenkomt en moet verslaan. Onder andere outfits, uiterlijk, wapens, weerstand, krachten en namen kunnen bedacht worden door de speler. Door in de game aan bepaalde eisen te voldoen, speel je meer vrij voor in de studio.

In totaal zijn er meer dan 180 valstrikken te gebruiken in de game, de één nog bizarder dan de ander. Benieuwd hoe dit werkt en eruit ziet? Bekijk dan snel de trailer hieronder.