Zoon Tom Hanks zegt n-woord en sloopt hotelkamer

Aanstormend rapper Chester Hanks alias Chet Haze heeft de tongen losgemaakt, echter niet over zijn rapkunsten maar omdat hij als lelieblank rijkeluisjoch het gewraakte n-word bezigt. De zoon van acteur Tom Hanks vindt dat hij dat mag omdat hij zich identificeert met de hiphop-cultuur. Om zijn sterrenstatus kracht bij te zetten sloopte hij dit weekeinde een Londense hotelkamer waarvoor hij nu door de politie wordt gezocht.

De 24-jarige Hanks postte een foto van hemzelf met zijn donkere compagnon Chill Akill met het onderschrift 'my nigger', wat hem op de nodige kritiek kwam te staan. "Is hij van jou of zo?", aldus een van de commentaren volgens The Mirror.

"Niemand vertelt me verdomme wat ik wel en niet kan zeggen. Ik heb respect voor wat zwarte mensen qua burgerrechten hebben moeten doorstaan. Maar nu is het 2015 en zijn er witte niggers, Aziatische niggers en Mexicaanse niggers. Jullie lopen achter", liet de zoon-van weten vanaf zijn Londense vakantieadres.

Afterparty
Die hotelkamer bij Gatwick zou later kort en klein zijn geslagen. Na een feestje zou Chester drie meisjes mee hebben genomen, en die afterparty liep vervolgens behoorlijk uit de hand. Hotelmedewerkers ontdekten de enorme rommel pas de volgende dag toen de rapper hem reeds was gesmeerd.

Volgens The Mirror is er een televisie van de muur gerukt, zijn spiegels en lampen kapot en ligt de kamer bezaaid met glas. De Britse politie zou nu samenwerken met andere instanties om Chester op te pakken.

De zoon van Tom Hanks worstelt al een lange tijd met een hardnekkige drugsverslaving. In november gaf hij toe al sinds zijn zestiende drugs te gebruiken. Hij besloot hulp te gaan zoeken en liet zijn volgers destijds weten dat het goed met hem ging. Of hij nu weer gebruikt, is niet bekend. De schade aan de hotelkamer bedraagt overigens circa 1600 euro.