Geralt heeft geen penis

Dankzij een mod kan je de camera onafhankelijk van Geralt laten bewegen. Zo kan je zien dat CD Projekt RED geen penis heeft geprogrammeerd voor Geralt. Dat hadden ze ook aangekondigd, maar een plaatje zegt meer dan duizend woorden.

Pc-gamers kunnen hun exemplaar van The Witcher 3: Wild Hunt modden (aanpassen) naar hun smaak. Dit varieert van grafische mods, het veranderen van de hoeveelheid xp die je krijgt tot het losmaken van de camera. Deze laatste mod kun je via Nexus Mods op eigen risico installeren. Met een vrijuit bewegende camera kun je zien hoe NPC’s eruit zien als je niet in de buurt bent. Ronduit vreemd en een beetje beangstigend.

Zwevend hoofd

You can't have any pudding if you don't finish your meat

Veel interessanter is het natuurlijk om rond te kijken in de kamer tijdens een van de romantische scenes. En nee, er zijn geen plaatjes met Triss voor handen.

Er zit niks

Bed scene

Geralts arm gaat door de dame heen. Pijnlijk.

Bed ingezoomd

Ingezoomde versie  voor wie dat niet zelf kan. De dame in kwestie mist ook het kenmerkende voorplatingsorgaan.

Cunnilingus

Geralt beft niet echt, maar begraaft zijn hoofd in de dekens. Zijn armen gaan door het bed heen.

Eenhoorn

Eenhoorn intiem

De beroemde eenhoornscene met Yennefer mag uiteraard niet ontbreken.

Geen penis

Geen vagina

Voor alle duidelijkheid: er worden in het geheel dus geen genitaliën getoond. Het is niet zo dat mannen danwel vrouwen worden achtergesteld. Natuurlijk zijn er wel goedgevormde bustes om te bewonderen, maar daar ontkom je niet aan.