Europese gebouwen in Cities: Skylines

Stedensimulator Cities: Skylines heeft vandaag een flinke update gekregen. Naast de gebruikelijke bugfixes wordt er een hele rits gebouwen toegevoegd met een Europa-thema, en kunnen spelers nu eindelijk tunnels onder hun stad bouwen.

Met patch 1.1.0 worden er maar liefst 76 nieuwe gebouwen aan Cities: Skylines toegevoegd, wat ook nog eens allemaal gratis is. Hou er rekening mee dat als je deze nieuwe gebouwen wil uitproberen je op een European-themed biome moet spelen. Om deze nieuwe gebouwen helemaal tot hun recht te laten komen komen er met de patch ook drie nieuwe maps: Cliffside Bay, Foggy Hills en Grand River. Hoe de nieuwe gebouwen eruit zien is op de screenshots te zien onderaan dit bericht.

Cities: Skylines staat ook bekend om de modcommunity, en het risico is er dus dat met deze updates een aantal van deze mods niet meer bruikbaar zijn. Paradox is al zo vriendelijk geweest om uit te zoeken welke dat zijn: Traffic ++, Enhanced Zoom, Improved Asset panel, Fine Road Heights, Road Protractor en American Roads.

Citiesskylines1
Citiesskylines2
Citiessklyines3
citiesskylines4
Europese gebouwen in Cities: Skylines