Boer zoekt garage met tractoren in Farming Simulator

We krijgen een rondleiding in de garage met deze nieuwe video van het boerenlevensimulator Farming Simulator 15 op consoles. Een paar van de beschikbare voertuigen wordt getoond met gedetailleerde 3D-modellen en gameplay.

Licenties van de veertig grootste fabrikanten (New Holland, Ponsse, Case IH, Deutz-Fahr, Lamborghini, Same, Horsch, Grimme, Amazone en nog veel meer) geven je de mogelijkheid om een immense reeks voertuigen en authentieke machines te gebruiken die waarheidsgetrouw zijn nagemaakt op basis van de originele modellen, tot op de laatste bout en moer.

Consolespelers zullen hetzelfde volledige boerenleven kunnen ervaren als op pc. Die versie heeft al ruim 1 miljoen spelers. De consoleversie van Farming Simulator 15 krijgt alle content, activiteiten, voertuigen en, op PlayStation 4 en Xbox One, de online cooperatieve multiplayermodus.

Farming Simulator 15 wordt ontwikkeld door Giants Software en komt volgende week dinsdag, 19 mei, naar PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One en Xbox 360.