[eSports] LoL-team Elements presenteert line-up summer split

Het professionele league of Legends-team Elements heeft dinsdagavond laat haar line-up voor de komende Europese summer split bekendgemaakt. Na een behoorlijk teleurstellende spring split en redelijk wat onenigheid in het team zijn er vier nieuwe spelers toegevoegd aan het team.

Van de vijf spelers die met een zevende plaats afgelopen voorjaar niet eens de play-offs wisten te bereiken waren aanvankelijk nog maar twee man over, Henrik 'Froggen' Hansen en Mitch 'Krepo' Voorspoels. Deze laatste werd al halverwege de spring split bij het team gehaald in een poging alsnog de play-offs te halen. Nadat Krepo enige tijd geleden had aangegeven zijn comeback niet door te zetten en te stoppen als professioneel LoL-speler, bleef Elements met enkel Froggen over.

De nieuwe line-up ziet er nu als volgt uit:
Top lane: Jesper 'Jwaow' Strandgren, overgekomen van het team MeetYourMakers
Mid Lane: Henrik 'Froggen' Hansen, de enige speler van het team uit de spring split
AD Carry: Erik 'Tabzz' Van Helvert, tot december 2014 onderdeel van Alliance, voorloper van Elements
Support: Hampus 'PromisQ' Abrahamsson, een nieuweling die volgens geruchten is gescout in de solo queue (de onlineversie van League of Legends)
Jungle: Marcel 'Dexter' Feldkamp, een speler die onder meer naam heeft gemaakt in de Noord-Amerikaanse competitie bij Counterlogic Gaming en Lemondogs

Van de vertrekkende spelers is, naast volledig stoppen van Krepo, de toekomst van Martin 'Rekkles' Larsson duidelijk. Hij is gisteren gepresenteerd als de AD Carry van de huidige kampioen Fnatic, het team dat hij in december 2014 nog verliet om naar Elements te gaan. Mike 'Wickd'Petersen is een nieuw team gestart en Ilyas 'Shook' Hartsema heeft zich aangesloten bij een challenger-team.