Zwangerschap Barbie overviel Michael

De tweede zwangerschap van Samantha van der Plas-de Jong, beter bekend als Barbie, kwam voor haar man Michael als een grote verrassing. Dat vertelt het stel aan Story.

Michael vond het wel prima om samen een dochter te hebben en zat niet erg te wachten op nog een kindje erbij. Dat liep allemaal anders, zo vertelt hij. "Op een dag kwam ik thuis, toen Barbie zei: 'Michael, ik moet je iets vertellen'. Ik wist van niets. Het kwam als een complete verrassing. Eerlijk gezegd was het een klap in mijn gezicht. Er ging van alles door me heen."

Michael wilde graag leuke dingen doen met zijn vrouw. Een tweede kindje maakt dat allemaal moeilijker. Barbie dacht daar heel anders over. Ook de bijna tien jaar leeftijdsverschil speelde mee: "Kennelijk dacht Barbie heel anders over onze toekomst. Dat begrijp ik ook wel. Zij is vijfentwintig, ik vierendertig én dan kijk je toch anders tegen bepaalde zaken aan", aldus Michael.

"Nadat ik de eerste schok over de zwangerschap te boven was, was ik ook erg blij met de baby. Het wordt allemaal moeilijk met twee kleintjes, maar ik ben wel enorm trots. De babykamer is klaar en als ik de kleine trainingspakjes en gympies in de kast zie, verheug ik me steeds meer op de komst van die kleine jongen." Het kindje wordt in juni verwacht.

Barbie (Foto: Novum)
Barbie (Foto: Novum)