Metal Gear Solid V Quiet-figurine heeft kneedbare tetten

Metal Gear Solid-godfather Hideo Kojima heeft vandaag een ietwat bedenkelijke feature van de pre-orderbonus "Quiet"-figurine getoond op Twitter: kneedbare tetten.

Naast een goede bos hout voor de deur is Quiet ook nog voorzien van enkele andere features, zoals een alternatief gecamoufleerd hoofd en een arsenaal aan wapens. Kojima had al eerder te kennen gegeven dat het de bedoeling is om Quiet te portreteren als een sexy femme fatale, zodat fans gemotiveerd worden om te 'cosplayen' en om goede verkopen van het beeldje te verzekeren. Kojima zegt er zelf het volgende over: "Quiet is coming soon. Yoji, a supervisor says some soft materials enables to be pushed & lifted. lol."

Quiet is een vrouwelijk personage in de nieuwste Metal Gear Solid-game, The Phantom Pain. De stem- en motion capture-artiest voor quiet is de Nederlandse Stefanie Joosten. Een filmpje van deze schone deerne, zowel in levende lijve als in-game, kun je onderaan dit artikel vinden. Let wel op dat eventuele dimensies van voorgenoemde features mogelijk niet overeenkomen.