Nieuwe Indiana Jones 'gaat ooit gebeuren'

Volgens Kathleen Kennedy gaat een nieuwe Indiana Jones-film er ooit wel komen. Dat zei ze in een gesprek met Vanity Fair over de projecten van Lucasfilm, waarvan zij de president is.

De uitspraak kwam tijdens het bediscussiëren van de Lucasfilm-aankoop door Walt Disney Pictures. Kennedy legde uit dat Disney simpelweg de rechten op alle Lucasfilm-projecten heeft, en dus ook op Indiana Jones. Ze voegde eraan toe dat een nieuwe film over de held "op een dag gemaakt zal worden binnen dit bedrijf. Wanneer, dat weet ik niet. We zijn nog niet bezig met een script, maar we hebben er gesprekken over," aldus Kennedy tegen het tijdschrift.

Kathleen Kennedy is niet onbekend met de Indiana Jones-films; ze was executive producer voor alle vier de Indy-films tot nu toe. In de afgelopen maanden deden geruchten dat Chris Pratt, binnenkort te zien in Jurassic World, de titelrol wel eens zou kunnen gaan spelen, maar zolang het nog niet echt een project is binnen Lucasfilm zal dat wel bij geruchten blijven.