Eerste foto van Ninja Turtles' Casey Jones

Na een aantal gelekte setfoto's eerder deze week heeft producer Michael Bay vandaag de eerste officiële setfoto van zijn tweede Teenage Mutant Ninja Turtles-film vrijgegeven.

Op de foto is Arrow-ster Stephen Amell te zien als Casey Jones, met een ijshockeystick en bijpassend masker. Amell werd vorige maand in de rol gecast en is direct bij de productie betrokken, nu de opnames voor Arrow 3 afgerond zijn.

Teenage Mutant Ninja Turtles: Half Shell: Stephen Amell als Casey Jones (Foto: Michael Bay)
Stephen Amell als Casey Jones (Foto: Michael Bay)

Teenage Mutant Ninja Turtles: Half Shell is het vervolg op de film uit 2014 die, hoewel negatief ontvangen door critici, wereldwijd bijna 500 miljoen dollar ophaalde en dus een prima kandidaat was voor een vervolgfilm. De hoofdrolspelers uit de eerste film waren bij voorbaat al contractueel vastgelegd voor drie films en dus zullen dezelfde Turtle-acteurs, plus William Fichtner, Megan Fox en Will Arnett, ook in dit deel terugkeren. Naast Amell zullen ook Laura Linney en Tyler Perry in de film te zien zijn. De regie is in handen van Dave Green en de film verschijnt in de zomer van volgend jaar.