DC-verfilming The Flash scoort twee schrijvers

Als je naam Phil Lord is, of Christopher Miller, ben je één van de hardst werkende mensen in Hollywood. Het schrijvers/producers/regisseursduo heeft namelijk nóg een klus gescoord: het scenario van de filmversie van The Flash.

Het nieuws komt in de week waarin de tv-versie van The Flash, waarin de titelrol wordt gespeeld door Grant Gustin, qua kijkcijfers de Marvel-serie Agents of S.H.I.E.L.D. heeft ingehaald, dat op dezelfde avond wordt uitgezonden. Een filmversie stond al een tijdje in de planning, maar tot nu toe was er niets meer bekend dan dat Ezra Miller de rol van Barry Allen op zich zou nemen.

Lord en Miller voegen The Flash toe aan hun drukke schema, waarin ook het scenario voor een geanimeerde Spider-Man, vervolgfilms voor de Jump Street en Lego Movie-filmseries en de tv-serie The Last Man on Earth genoteerd zijn. Gezien hun volle agenda is het niet zeker dat het duo ook de regie voor The Flash gaat doen, maar op dit moment zijn ze in ieder geval een verhaal aan het ontwikkelen om aan Warner Bros. voor te leggen.

The Flash staat op de DC Universe-agenda voor 2018. Vooralsnog is het niet zeker of Ezra Miller zijn rol al in een eerdere DC-film zal vertolken, zoals Zack Snyders Justice League in 2017.

The Flash (DC Comics)