Eerste blik op Will Smith als Deadshot

Na alle heisa rondom Jared Leto's transformatie om een nieuwe look te geven aan The Joker, geeft het feit dat de opnames voor Suicide Squad inmiddels zijn begonnen ons de mogelijkheid om ook andere schurken uit de ploeg te spotten. Voorbijgangers hebben deze week na Batman ook Will Smith gespot op de set in Toronto, zo meldt de site Just Jared.

Smith speelt de rol van de huurmoordenaar Floyd Lawton, beter bekend als Deadshot. Het personage staat erom bekend een cybernetisch oog te hebben, wat hem assisteert bij het richten van zijn wapen. Smith heeft in de foto geen ooglapje of andere toevoeging over één van zijn ogen, wat suggereert dat Lawton, in ieder geval bij aanvang van de film (of in een flashback), gewoon twee normale ogen heeft.

Suicide Squad: Will Smith als Deadshot

Will Smith is de derde acteur om de rol van Deadshot te spelen in een live action-vertolking. De rol werd eerder gespeeld door Bradley Stryker in Smallville en Michael Rowe in Arrow. In beide gevallen had het personage iets over één oog om zijn meest herkenbare kenmerk te benadrukken.

Suicide Squad verschijnt volgend jaar augustus.