'Captain America is nog maagd'

Captain America is weliswaar onmisbaar als een van de superhelden in de nieuwe film Avengers: Age of Ultron, maar in zijn privéleven komt 'de kapitein' wel wat tekort. Acteur Chris Evans denkt dat zijn personage nog maagd is. Dat zei hij tijdens een interview waarover E! Online schrijft.

Captain America is een superheld van stripbedrijf Marvel die al sinds de Tweede Wereldoorlog geregeld opduikt in verhalen en films. Deze extreem sterke en slimme man is het alter ego van het karakter Steve Rogers.

In de film The Avengers uit 2012 probeerde Captain America samen met de personages als Iron Man, de Hulk en Thor de wereld te redden uit de klauwen van de schurk Loki. Het vervolg op die film, Avengers: Age of Ultron, draait nu in de bioscopen, en er is al een derde deel uit de Captain America-serie in de maak dat in 2016 gaat draaien.

Evans was op promotietour voor zijn nieuwe film. Hem werd gevraagd naar de plannen met zijn personage. "Ik zou het wel leuk vinden als Captain America een relatie zou krijgen." De 33-jarige acteur vindt dat hoog tijd worden: "Het is grappig om over na te denken, hij is waarschijnlijk nog maagd. Ik zou niet weten wanneer 'het' anders gebeurd moet zijn. Hij is een beetje ouderwets op dat vlak."