'Tales of Zestiria naar PlayStation 4'

Nedgame heeft de wereldprimeur, tenminste, als het geen foutje is: Tales of Zestiria krijgt naast de al aangekondigde PlayStation 3-versie ook een PlayStation 4-variant. Dit is te zien op hun site. De datum 25 september zou kunnen, Bandai Namco heeft al aangegeven dat de titel in de herfst uit zal worden gebracht.

Tales of Zestiria is een verjaardagscadeau van de uitgever omdat de game 20 jaar bestaat. Dit keer hoeven we geen jaren te wachten op een vertaling vanuit het Japans, maar komt het spel in hetzelfde jaar uit in alle windstreken. De mannelijke hoofdpersonage heet Slay, en de vrouwelijke personage heet Alicia. Het spel speelt zich af in Green Wood en volgens producer Baba willen ze met dit spel zich vooral focussen op fantasie en verkenning. Het spel keert terug naar de Middeleeuwse fantasie-roots na een tijdje in een steampunk-achtige omgeving te hebben afgespeeld.

Een tip voor de contentmanager van Nedgame: de uitgever heeft haar naam al een tijdje veranderd naar Bandai Namco, pas dat nog even aan.

Screenshot Nedgame-product