'Olsen-tweeling wist van reünie Full House'

Mary-Kate en Ashley Olsen wisten wel degelijk van een aanstaande reünie van de televisieserie Full House. Dat meldt E! News.

De tweelingzussen reageerden verbaasd toen ze naar eigen zeggen op tv voor het eerst hoorde van een reünie van Full House. "Bullshit", meldt John Stamos op Twitter naar aanleiding van een nieuwsbericht over de verbaasde tweeling. Stamos, ome Jesse in de serie, maakte vorige week bij Jimmy Kimmel bekend dat er onder de titel Fuller House een reünie op stapel staat van de beroemde sitcom.

"Ze wisten van de show. Het was geen verrassing voor hen", claimt een insider. Een tweede bron verzekert eveneens dat de Olsens waren ingelicht: "Ze wisten absoluut dat dit gaande was." Naast Stamos keren in ieder geval Candace Cameron Bure, Jodie Sweetin en Andrea Barber terug. In een eerder persbericht dat dertien afleveringen van de reünie aankondigde werd gemeld dat er nog gesprekken gaande zijn met Bob Saget, Lori Loughlin, Dave Coulier en Mary-Kate en Ashley.

Loughlin meldde vorige week bij Acces Hollywood Live dat ze het liefst ziet dat iedereen weer meedoet. "Het ding is dat er maar met de helft van de cast een deal is gemaakt. Ik denk dat we het allemaal leuk zouden vinden als iedereen terugkomt."