'Miley Cyrus en Liam Hemsworth weer samen'

Miley Cyrus laat geen gras groeien over haar liefdesleven. Nu Patrick Schwarzenegger verleden tijd is, is ex-verloofde Liam Hemsworth weer in beeld. New York Daily News schrijft dat de voormalige geliefden tijd samen doorbrengen en elkaar berichtjes sturen.

"Liam is single en hij is altijd van Miley blijven houden", vertelt een anonieme vriend van de acteur. Een andere insider verklapt dat het voormalige liefdespaar afspraakjes heeft gehad in Los Angeles.

Hemsworth en Cyrus ontmoetten elkaar in 2009 op de set van hun film The Last Song. In 2013 gingen de twee uit elkaar, na geruchten dat hij was vreemdgegaan met actrice January Jones. In september afgelopen jaar gaf Hemsworth in een interview aan dat de breuk was veroorzaakt door de constante aandacht van de media voor hun relatie.

Een hereniging is dus niet uitgesloten, al is Schwarzenegger ook niet helemaal uit beeld. E! Online schrijft dat Cyrus en de zoon van Arnold Schwarzenegger nog steeds contact hebben. Toch zouden ze niet van plan zijn iets te lijmen.