'Vrouw neukt de hele Wu-Tang Clan'

In de VS heeft een man zijn vrouw voor de rechter gesleept. De beste man wil namelijk van zijn vrouw scheiden. Reden? De blondine heeft in één nacht de complete Wu-Tang Clan afgewerkt.

In Amerika hebben ze een leuk tv-programma. In 'Divorce Court' komen opmerkelijke scheidingszaken aan bod. Een rechter velt live op televisie zijn oordeel over het conflict tussen man en vrouw.

Afgelopen week was een opmerkelijk stel te zien. Een donkergekleurde man beschuldigt hier zijn blonde echtgenote ervan het bed te hebben gedeeld met de Wu-Tang Clan. Een rapgroep met een standaardbezetting van negen bandleden.

"Hij beschuldigt mij ervan dat ik heb geneukt met de complete Wu-Tang Clan", klaagt de vrouw voor de rechter. "Dat heeft ze ook gedaan", aldus haar man. "Ze is met hen backstage gegaan."

"Ik heb een geweldige nacht met hen beleefd", beweert de overspelige sloerie. Helaas is er geen videobewijs van de gangbang opgedoken. Wel kunnen we met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid vaststellen dat de boude bewering een kern van waarheid bevat. De vrouw in kwestie is namelijk tot 7 uur de volgende ochtend met de rappers op stap geweest.

Het filmpje van de scheiding is inmiddels viral gegaan. In slechts vier dagen tijd is de video al bijna een miljoen keer bekeken.

Slet of grappenmaker?