'Moslims en christenen moeten gesteriliseerd worden'

Een hoge pief van een Indiase politieke partij is van mening dat christenen en moslims gesteriliseerd zouden moeten worden. Die fokken namelijk als konijnen en vormen zo langzamerhand een bedreiging voor de hindoes.

"De moslim- en christengemeenschappen groeien en groeien maar", aldus Sadhvi Deva Thakur. "Om dit te beteugelen zou de regering de noodklok moeten luiden en ervoor te zorgen dat moslims en christenen gedwongen sterilisatie zouden moeten ondergaan, zodat hun aantal weer terugloopt."

Het toonbeeld van tolerantie roept tevens hindoes op om wat vaker van bil te gaan zonder beschermmiddelen. Dit om ervoor te zorgen dat deze gemeenschap een grotere stempel kan drukken op de wereld, meent Sadhvi zonder een spoortje cynisme.

Maar dat is nog niet genoeg. Ook zouden er namelijk beelden van goden en godinnen moeten worden neergezet in kerken en moskeeën.

De Akhil Bharatiya Hindu Mahasabha is een marginale politieke partij in India. Prominenten van de partij zijn in het verleden betrokken geweest bij de moord op Ghandi.