'Vijfde seizoen voor Arrested Development'

De tv-komedie Arrested Development krijgt een vijfde seizoen. Dat maakte producer Brian Grazer bekend in een gesprek voor de B.S. Report-podcast.

Grazer, producer van onder andere 24 en Empire, was te gast bij Bill Simmons in zijn video-podcast en in een sectie over zijn grootste hits kwam Arrested Development even ter sprake. "We gaan nog 17 afleveringen maken," meldde Grazer tussen neus en lippen door. "Dus stay tuned voor Arrested Development."

De komedie was oorspronkelijk te zien op het Amerikaanse Fox, waar het in eerste instantie niet zo aansloeg en na drie seizoenen geannuleerd werd. De serie bouwde echter een cultstatus op, wat Netflix ertoe bewoog om de serie over te nemen en een vierde seizoen te bestellen. Dat seizoen is sinds 2013 te zien bij de streamingdienst.

Met Grazers uitspraak als enige informatie over de terugkeer van de serie is er logischerwijs nog niets bekend over een verschijningsdatum, maar we houden onze oren gespitst. Empire, waar Grazer ook aan werkt, is vanaf volgende week dinsdag te zien bij de Nederlandse versie van FOX. De hitserie werd in de VS al na twee afleveringen verlengd met een tweede seizoen.

Arrested Development