Dark Souls 2 gaat nu ook los op PS4 en Xbox One

Bandai Namco heeft Dark Souls II: Scholar of the First Sin nu losgelaten op PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One en pc. Om dat te vieren is er een nieuw trailer uitgebracht.

Naast het basisspel en de al bestaande uitbreidingen Crown Of The Sunken King, Crown Of The Old Iron King en Crown Of The Ivory King bevat de game nieuwe content. In Dark Souls II: Scholar of the First Sin krijgt hetzelfde verhaal nieuwe events, personages, vijanden en gameplay-verbeteringen.

De PlayStation 4 en Xbox One tonen de beelden van Dark Souls II: Scholar of the First Sin in Full HD met zestig frames per seconden. Dan zie je tenminste soepel dat je dood bent gegaan. Naast graphics is ook in de gameplay het een en ander aangepast. De plaatsing van vijanden en items is veranderd, zodat je niet zomaar kunt vertrouwen op je geheugen, mocht je de game al door en door kennen. Ook zouden vijanden agressiever zijn en je zelfs volgen door de bekende fog gates. Verder is ook de wapenbalans wederom op de schop genomen.