Jaag op zombies en ga vissen in nieuwe StreetPass-games

Via StreetPass voor Nintendo 3DS is het mogelijk draadloos data uit te wisselen met andere 3DS-systemen in de omgeving. Hiermee worden onder andere Mii-figuren uitgewisseld, die gebruikt kunnen worden in een aantal games in het StreetPass Mii-park.

Vannacht heeft Nintendo twee games aangekondigd die gebruik maken van deze functionaliteit. In Ultimate Angler zijn er ruim honderdvijftig unieke vissen die je kunt vangen. Hier heb je verschillende soorten aas nodig, die je natuurlijk krijgt via StreetPass. Daarnaast is er Battleground Z, een actiegame waarin je moet jagen op hordes zombies. In totaal zijn er 26 wapens om te gebruiken die je krijgt via StreetPass. Hoe dit allemaal in zijn werk gaat, zie je in de trailer hieronder. 

Ook is er een extra genaamd StreetPass Mii-park Premium, waarin je honderd van je lievelings Mii's kunt opslaan. Ook kun je bijvoorbeeld de verjaardagen van de Mii's bijhouden.

De games en StreetPass Mii-park Premium kosten 4.99 euro per stuk. Ook is er een bundel van de twee games samen, deze kost 7.99 euro.