Evolve heeft er een monster bij

Vanaf vandaag is het nieuwe monster Behemoth, de vier nieuwe hunters, gratis Observer Mode en meer speelbaar in Evolve. Daarnaast zijn de Broken Hill Mine en Broken Hill Foundry maps gratis beschikbaar op Xbox One en vanaf 30 april op pc en PlayStation 4.

Het nieuwe monster in Evolve, Behemoth genaamd, is een tank van een monster die verandert in een gigantisch, vernietigend rotsblok dat zich door de omgeving heen rolt voor snelle verplaatsing. Behemoth is gratis voor degenen die Evolve gepreordered hebben bij aangesloten retailers als deel van de Monster Expansion Pack, en is apart verkrijgbaar voor €14,99.

Ook voegen vier nieuwe hunters zich bij de Evolve line-up: Torvald, een cyborg met een mortier kanon; Crow, een trapper met een Batray als huisdier om monsters op te sporen. Slim, een genetische gemodificeerde medic en Sunny, een support met een mini nuke granaatwerper. Iedere nieuwe hunter heeft nieuwe wapens, spullen en abilities. De vier hunters zijn beschikbaar als deel van de Evolve Hunting Season Pass samen met drie Monster skins voor €24,99. Iedere hunter kan ook apart gekocht worden voor €7,49.