Nog meer zombies in Call of Duty : Advanced Warfare

In de nieuwe trailer van Call of Duty: Advanced Warfare wordt de gameplay onthult van de Exo Zombies Infection, het tweede deel van de co-opmodus dat meegeleverd wordt in de Ascendance-uitbreiding. De stemmen worden geleverd door de terugkerende sterrencast met John Malkovich, Bill Paxton, Rose McGowan en Jon Bernthal.

In de uitbreiding houd je je bezig na de aanvallen in de Atlas-onderzoeksfaciliteit om de vier helden vechten te laten overleven in een ‘Burgertown’ franchise. Heel veel zombies neermaaien dus. Daarnaast bevat Ascendance vier nieuwe multiplayer maps. Er zijn enkele nieuwe wapens en met de Exo Grapple kunnen gamers sneller een strategisch uitkijkpunt bereiken of een secundaire wapen bemachtigen om tegenstanders neer te halen.

De Ascendance DLC-pack is vanaf 31 maart beschikbaar voor Xbox Live. Overige platformen volgen later. De Season Pass geeft toegang tot vier DLC packs waaronder de al uitgekomen Havoc. Ascendance, Supremacy en Reckoning worden de overige drie uitbreidingen. De pas kost 50 euro.