Vivica. A. Fox terug in Independence Day 2

24 juni 2016 is een datum die met rasse schreden nadert. En op die datum komt Independence Day 2 uit. Langzaam maar zeker wordt de cast opgevuld. En regisseur Roland Emmerich heeft vandaag weer een nieuwe naam bekend gemaakt.

Vivica A. Fox, die in het eerste deel het liefje van Will Smith speelde, zal weer acte de presence geven. In het vorige deel was ze nog een stripper maar de verwachting hoop is niet dat ze dit werk twintig jaar later nog steeds doet. Ze zal naar het schijnt vergezeld worden door Jessie Usher, die de rol van haar zon zal overnemen. Het is opvallend te noemen, daar Fox vorig jaar nog in een interview met Fok.nl wist te vermelden dat ze door het ontbreken van Will Smith niet verwachtte terug te keren. Hollywood, het balletje kan raar rollen.

Verder zal Jeff Goldblum terugkeren en zijn er nog onderhandelingen met Bill Pullman gaande die respectievelijk de rol van David Levinson en president Thomas Whitmore opnieuw zullen spelen. Liam Hemsworth is één van de nieuwkomers en de verwachting is dat Nymphomaniac-ster Charlotte Gainsbourg zich ook bij de cast zal aansluiten.

Vivica A. Fox Sharknado 2
Ze is weer terug om alien kont te schoppen.