Russo-broers regisseren alle Avengers-films

Marvel blijkt tevreden te zijn met het werk van de gebroeders Russo. Zojuist is bekend geworden dat zij allebei de vervolgen op het nog uit te komen Age of Ultron zullen gaan regisseren. Dit meldt Variety.

Al eerder werd bekend dat zij de regie voor de nieuwe Captain America: Civil War voor hun rekening zullen nemen. Ze zijn bekend geworden door hun werk aan de tweede Captain America, Winter Soldier. Nu is het na Civil War dus tijd voor een hele andere War, namelijk de Infinity War.

The Avengers: Infinity War zal worden opgedeeld in twee delen en dus staan ons nog twee Avengers-films te wachten na Age of Ultron. De film zullen back-to-back worden geschoten, wat betekent dat een film die uit twee delen bestaat, in één keer wordt opgenomen.

Sony lijkt door de keuze van Marvel in de problemen te gaan komen. Zij hadden namelijk de gebroeders Russo op het oog als regisseurs voor hun nieuwe Ghostbusters-film, waarin naar verluidt Channing Tatum een van de hoofdrollen op zich zal nemen.

De twee Avengers-films moeten respectievelijk in 2018 en 2019 uitkomen. Age of Ultron zal vanaf 22 april in de Nederlandse bioscopen te zien zijn.

Gebroeders Russo op de première van Winter SoldierGebroeders Russo op de première van Winter Soldier