Gezocht: fulltime hoerenloper

Voor wie graag een bezoek brengt aan de dames van lichte zeden, maar daar zijn salaris aan opmaakt, is er een oplossing. De Duitse website KaufMich heeft namelijk een vacature geplaatst waarbij je niet alleen de deur platloopt bij bordelen, je krijgt er ook nog eens voor betaald.

De website in een sociaal netwerk waarop beoordelingen staan over bordelen, prostituees en seksclubs. Het verschil met een restaurantrecensent is overigens klein. Zo zul je moeten beoordelen over functionele zaken als service, uitstraling en hygiëne. Ook wordt er van je verwacht dat je uitgebreid gaat proeven, over het algemeen zullen dat de lichaamssappen van een vrouw zijn in plaats van een culinair hoogstandje.

Om voor deze vacature in aanmerking te komen moet je wel aan de functie-eisen voldoen. Zo heb je een hogeschooldiploma, bezoek je regelmatig een bordeel, spreek je vloeiend Duits en bij voorkeur een goed woordje Frans Je moet ook in staat zijn een goede recensie kunnen schrijven en niet verlegen zijn. Wel moet je open staan voor bezoeken aan seksfeestjes en gangbangs.

Het UWV heeft nog niet laten weten of ze voor soortgelijke functies een omscholingstraject willen opstarten.