Gameplay van Rainbow Six: Siege gelekt

Op het internet is een filmpje met daarin tien minuten aan gameplay van de gesloten alpha van Rainbow Six: Siege uitgelekt. Het filmpje laat gameplay van de map Plane zien, waarin spelers het in teams van vijf tegen elkaar opnemen.

Het level start in het vliegtuig zelf, waarna de spelers zich een weg moeten proberen te banen via de landingsbaan naar de terminal. Ook zijn ondere andere gadgets te zien zoals een schild dat neergezet kan worden, een moker, prikkeldraad en iets wat een "bonfire launcher" heet. Ook is te zien dat je niet alleen punten krijgt voor kills en assists, maar ook voor het verwonden van tegenstanders, het vernietigen van obstakels en het gebruik van gadgets.

Ubisoft is echter weer de spelbreker en is als een malle begonnen om alle videos die de gameplay laten zien van het internet af te halen, waardoor het bijna onmogelijk is het filmpje terug te vinden. Gelukkig heeft uw trouwe verslaggever door het internet lopen spitten en het filmpje hier weten te vinden. We weten niet hoe snel dit door Ubisoft er af wordt gehaald, dus je kan maar beter snel zijn met kijken als je de tijd hebt.

Rainbow Six: Siege komt dit jaar uit voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

RainbowSixSiegeLeak
Gameplay van Rainbow Six: Siege gelekt