Derde deel van Starcraft 2 gaat closed bèta

Blizzard Entertainment heeft aangekondigd dat de closed bèta voor StarCraft 2: Legacy of the Void 31 maart begint. Uitnodigingen hiervoor worden naar een kleine groep mensen verstuurd en met de tijd worden er steeds meer mensen toegevoegd.

Deze start zal wat features van units en content missen, maar de test zal langer lopen dan normaal, zodat alles uiteindelijk aan bod komt. In onderstaande video worden de multiplayerwijzigingen en -toevoegingen besproken. De belangrijkste wijziging: je kunt met z'n tweëen spelen in Archon Mode. Je bestuurt dan een leger met twee man, zodat je of met twee pro's een nog intensievere aanval kan doen, of bijvoorbeeld iemand aan het handje kunt houden die nieuw is in StarCraft om hem zo de fijne kneepje bij te brengen.

StarCraft 2: Legacy of the Void is het laatste deel in de trilogie en vertelt het verhaal van de Protoss, terwijl we natuurlijk ook Artanis, Jimmy Raynor en Kerrigan volgen op hun tocht om Amon, een Xel'Naga-schurk te stoppen. De Xel'Naga is in vorige delen vaker genoemd, dat is het ras dat de Zerg en Protoss heeft gemaakt.

Wanneer we StarCraft 2: Legacy of the Void in de winkels mogen verwachten is nog onbekend.