Helden en schurken in nieuwe Flash- en Arrow-trailers

Het is tijd voor de laatste ronde; na een korte pauze keren deze week The Flash en Arrow terug op de Amerikaanse tv. Om dat te promoten heeft The CW een set trailers voor beide series vrijgegeven, en die zitten bomvol helden en schurken.

De opvallendste punten? Brandon Rouths The Atom zit in beide trailers, net als Black Canary en haar vader; het is duidelijk dat de series elkaar op de voet blijven volgen en dat die ene Arrow/Flash crossover eerder dit jaar niet de enige gezamenlijke inspanning was. Verder laait het conflict tussen de Flash en zijn tegenpool verder op, lijkt Oliver Queen geen keuze te hebben met betrekking tot het aanbod dat hij kreeg van Ra's al Ghul, en is er in beide series voorlopig voldoende actie.

Het spreekt voor zich dat deze trailers spoilers kunnen bevatten voor wie nog niet bij is met The Flash t/m aflevering 14, en Arrow 3 t/m aflevering 15.

Hoewel beide series alweer over de helft van hun seizoen zijn in de VS, wordt The Flash nog niet in Nederland uitgezonden en heeft Veronica een pauze ingelast voor Arrow, waarmee de achterstand nog verder oploopt. Arrow is vanaf 29 maart weer op Veronica te zien.