Pamela Anderson en ex gooien met modder

Pamela Anderson heeft met succes een gerechtelijk contact- of straatverbod afgedwongen tegen haar ex Rick Salomon. Ze beweert volgens TMZ dat hij haar heeft proberen te wurgen tijdens de seks door een kussen in haar gezicht te duwen.

De twee gooien behoorlijk met modder in rechtbankstukken die TMZ las. Pamela (47) heeft een scheiding aangevraagd, terwijl de even oude Rick het hele huwelijk nietig wil laten verklaren. In de rechtbankstukken zit onder meer een e-mail van Rick waarin hij haar verwijt dat ze abortussen heeft gepleegd.

Pamela beweert dat Rick haar tijdens de seks in haar gezicht heeft gespuwd en dat hij haar met een kussen bijna liet stikken. Hij schold haar ook uit voor slet en crackhoer op momenten dat hij met pokeren verloor. Hij vindt bovendien dat hun huis naar haar vis- en garnalengerechten stonk en voelde zich beledigd als ze haar kinderen varkensvlees voorschotelde, terwijl hij al tien jaar een varken heeft.

De voormalige Baywatch-actrice was in 2007 al eens tien weken getrouwd met Salomon. In januari 2014 maakte ze bekend opnieuw met hem getrouwd te zijn. In februari van dit jaar vroeg ze voor de derde keer een scheiding aan.