Evolve krijgt twee nieuwe (gratis) maps

2K Games heeft bekendgemaakt twee nieuwe maps te introduceren in de asymmetrische coöperatieve shooter Evolve. De maps, Broken Hill Mine en Broken Hill Foundry, zijn gratis en beschikbaar in alle gamemodi.

De eerste map, Broken Hill Mine, biedt een uitgebreid doolhof van grotten onder de oppervlakte. Het netwerk van grotten bestaat uit drie afzonderlijke gebieden. Het monster zal de mogelijkheid hebben om binnendoorwegen te creëeren door breekbare muren weg te slaan. Omdat de grotten bestaan uit nauwe ruimtes en gangetjes, wordt stealth-gameplay aangemoedigd en zal er veel 'close quarter combat' plaatsvinden.

De tweede map, genaamd Broken Hill Foundry, beschikt over een mix van grote open gebieden en gangen met lage plafonds. Hier kunnen de hunters hun weg banen door grote warenhuizen en door straten.

Bij release kreeg Evolve veel kritiek te verduren vanwege de grote hoeveelheid DLC die vrijwel meteen werd aangeboden. Nou bleek dat dat voornamelijk ging om skins, en geen 'game-changing'-zaken betrof, maar erg handige marketing was het niet. Vorige week werd al een gratis spectator-modus aangekondigd, samen met een aantal gratis skins. De nieuwe, gratis maps komen op 31 maart beschikbaar voor Xbox One en op 30 april voor PlayStation 4 en pc.