Britt Dekker betrapt paardenneuker

Britt Dekker is woedend op de politie. Gisteravond betrapte het blondje de beruchte paardenneuker van Bergen op heterdaad. Bromsnor weigert er echter een zaak van te maken.

De omgeving van het Noord-Hollandse plaatsje wordt sinds enige tijd geteisterd door een extreme paardenliefhebber. Geen edel dier is meer veilig: menig pony en/of paard is al door de beste man te grazen genomen.

Toen Britt gisteravond een verdachte man bij een weiland in Bergen zag staan, bedacht zij zich niet. De paardenliefhebster pakte de telefoon en belde de politie.

Het politiekorps weigerde echter in actie te komen. Opmerkelijk, want de man bleek volgens Britt een handdoekje, een wc-rol, twee cockringen en een stuk staal op zak te hebben. Nog fijner was de geprepareerde onderbroek: de man had een gat geknipt in zijn boxer om zo zijn spermaspeer alle vrijheid te gunnen.

Daarnaast was het paard ook nog eens versuft. De RTL-coryfee snapt er dan ook niks van en doet haar beklag op Facebook. "De grond zakte onder mijn voeten weg", aldus Britt. "Ik kon mijn oren niet geloven dat ze hier niks mee konden doen. Ik heb de hele nacht niet kunnen slapen, omdat ik me continu afvraag wat er was gebeurd als we later waren geweest."