Chantal Janzen mag Porsche man niet rijden

Chantal Janzen en haar man Marco Geeratz rijden tegenwoordig in een peperdure Porsche door de straten van Amsterdam. Maar Chantal mag van haar eega niet achter het stuur.

Volgens De Telegraaf kostte de bolide van Duitse makelij liefst 234.000 euro. Dat ze nu naast het presenteren van een Duits televisieprogramma ook een Duitse auto rijdt, is echter puur toeval. De auto is er niet gekomen via een sponsorcontract en is ook geen huwelijkscadeau. Marco heeft hem zelf gekocht omdat hij van mooie auto's houdt, verzekert Chantal. "Wat moet ik zeggen? Op het zakelijke vlak doet hij het nog altijd beter dan ik, haha."

De kans dat Chantal binnenkort achter het stuur van de snelle auto kruipt is echter nihil. Het mag niet van Marco. En ook niet van de wet, Chantal heeft namelijk geen rijbewijs. Daarmee wordt de waarde van dit Telegraafnieuwtje minder dan nihil. 

"Ik ben behoorlijk dromerig en snel afgeleid. Dat weet Marco natuurlijk als geen ander en hij vindt het veel te gevaarlijk als ik ga rijden. En zelf heb ik ook niet echt de dringende behoefte om mijn rijbewijs te halen, hoor, ik red me prima zo" aldus het barbiepopje.